Comfort

comfort

“De eerste badkamers, in de jaren ’60, waren niet meer dan praktische gebruiksruimtes. Tegenwoordig is een badkamer een oase van rust waar je de beslommeringen van alledag even achter je kunt laten en tot jezelf kunt komen. Wellness, heet dat met een mooi woord.”

De badkamers van 50 jaar geleden waren niets anders dan een kille betegelde ruimte, waarin zijn een douche met een putje en een staand toilet zich bevond.

Tegenwoordig stellen we aanzienlijk meer eisen aan de badkamer. Persoonlijk welbevinden en comfort worden belangrijk gevonden. Voor dit welbevinden en comfort op de badkamer is de term Wellness in het leven geroepen. Maasland badkamers verstaat daaronder: een ruimte waar u zich op uw eigen manier volledig kunt ontspannen.

Voor de één betekent dat een stoomcabine, een sauna of een enorme regendouche in het plafond Voor de ander een bad met whirlpoolsysteem of een waterdicht muzieksysteem in de badkamer. Wij luisteren naar uw wensen en vertalen uw persoonlijke ideeën over wellness in een realiseerbaar ontwerp op maat.

Maasland badkamers is uiteraard op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van wellness. Of het nu gaat om een infrarood spiegel, een Sunshower voor in de douche, wij informeren u graag uitgebreid en vrijblijvend in een persoonlijk gesprek in onze showroom.