Inspiratie

inspiratie

Uw persoonlijkheid wordt zichtbaar in de vormgeving van de dingen waarmee u zich omringt. Modern, romantisch, klassiek of praktisch en kindvriendelijk, het weerspiegelt wie u bent en hoe u leeft. We proberen u inspiratie te geven door uitleg te geven over kleurgebruik en belichten de zakelijk chique stijl.

Kleurgebruik
Kleuren bieden bijzondere mogelijkheden om toe te passen in de badkamer en of het toilet. Kleuren roepen emoties op en beïnvloeden ons zowel optisch als psychisch. Ruimtes zijn optisch groter of kleiner te maken door het gebruik van kleuren. Daarnaast bepalen kleuren de stemming en sfeer in uw badkamer. Rood en paars worden als opwekkend en vitaliserend ervaren, blauw en groen zorgen voor ontspanning en oranje geeft nieuwe kracht en energie.

Zwart en wit: exclusief en elegant. Zwart is een verklaring van vastberadenheid en moed. In combinatie met wit worden boeiende contrasten gebruikt. Door het gebruik van zwart en wit creëert u een tijdloze badkamer. Voor de finishing touch zijn er talloze opties mogelijk. U kunt hierbij denken aan het toepassen van prints of het gebruik van donkere houtsoorten. En in combinatie met andere kleuren kunt u variëren en de sfeer creëren die u wilt.

Zakelijk chique
Luxe soberheid. Enkel een design wastafel of een strakke douchewand trekt de aandacht in uw badkamer. Overbodige details worden weggelaten. De gebruiksruimte staat centraal. Door toepassing van glas, kunststof en roestvrij staal en ingetogen kleurgebruik ontstaat zo de gewenste transparantie en ruimtelijkheid. Gestileerde details en een uitgebalanceerd ontwerp maken de zakelijk chique stijl tot een blijver.

Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Oss waar u het effect van kleurgebruik kunt zien en hoe de zakelijk chique stijl tot uiting komt. Uiteraard hebben we meerdere stijlen sanitair in onze showroom waar u inspiratie kunt komen opdoen.