Over ons

Ons profiel

about-1

Maasland Badkamers: al 30 jaar toonaangevend in badkamers.

In onze showroom ontvangen onze adviseurs u van harte om uw badkamer wensen te bespreken. Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring en zijn op de hoogte van de laatste trends. Wij nemen de tijd voor u om een professioneel badkamerontwerp in 3D te maken en we zorgen er uiteraard voor dat de prijs goed is.

Service vinden we erg belangrijk, wij leveren materialen van goede kwaliteit en werken met vakmensen om uw droombadkamer te realiseren. Mocht u vragen hebben tijdens of na de installatie, u mag altijd contact met ons opnemen.

Wat we doen

U kunt bij ons terecht voor het gehele traject
van sloop tot en met oplevering
van uw nieuwe badkamer.

Doe inspiratie op in onze showroom en laat u adviseren door onze ervaren badkamer adviseurs. Na akkoord van het ontwerp zorgen we voor levering van alle materialen. Wilt u alles uit handen geven, geen probleem, wij werken samen met vakkundige installateurs. De gemiddelde doorlooptijd van demontage tot oplevering van de badkamer is 2 weken. Heeft u een tijdelijke douche nodig tijdens dit proces, wij regelen het voor u!

Tijdens het installatieproces heeft u één aanspreekpunt, iemand die uw wensen bespreekt, de badkamer ontwerpt, zorg draagt voor levering, installatie, garantie en service.

Het team

Waarom u voor ons kiest

Maatwerk

Elke badkamer wordt naar wens en op maat ontworpen. Met ons speciale 3D ontwerpprogramma ziet u precies hoe uw nieuwe badkamer er vanuit verschillende gezichtspunten uit komt te zien.

Persoonlijk

In onze showroom wordt u geholpen door onze vakkundige adviseurs. Zij nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren en laten u verschillende mogelijkheden en oplossingen zien om samen met u uw droombadkamer te realiseren.

Vernieuwend

Nieuwe materialen, nieuwe toepassingen, nieuwe kleuren. Onze adviseurs zijn op de hoogte van de laatste trends en toepassingen. Zij ontwerpen u badkamer zo, dat uw badkamer mooi en gebruiksvriendelijk wordt.